Vásárlási és szállítási információk

1. Szállítási  feltételek

A kiszállításokat szerződött partnerünk, vagy saját futárunk végzi.

A monoRugs and Design Kft. minden esetben törekszik arra, hogy a kiszállítások a termék telephelyre történt beérkezése után mihamarabb kiszállításra kerüljön. Ez a gyakorlatban általában 3-4 munkanapot jelent, de ettől a monoRugs and Design Kft. eltérhet, melyről a Vevőt minden esetben előre tájékoztatja.

Annak érdekében, hogy LVT padlója biztosan a megfelelő személyhez kerüljön kiszállításra, kérjük, hogy minden esetben biztosítsa, hogy Ön vagy az Ön által meghatározott személy a kiszállítás napján a megadott átvételi címen tartózkodjon. Ezzel nem csak az esetleges árusérülés, hanem az újbóli kiszállítás okozta átszervezési problémák is elkerülhetőek.

Amennyiben mégsem tud az adott kiszállítási napon az átvételi helyen tartózkodni kérjük, hogy mielőbb értesítsen minket e-mailben (info@monorugs.hu) és minden megteszünk annak érdekében, hogy az időpontot a futárszolgálatnál módosítsuk az Önnek még inkább megfelelő időpontra.

A futárszolgálat minden esetben értesíteni fogja LVT padlója várható érkezési idejéről.

2. Fizetési feltételek

Webshopon keresztül leadott rendelése megrendelésnek számít, melyre az általános szerződési feltételekben foglaltak az érvényesek, így kérjük mielőtt rendelést ad le, minden esetben olvassa el az abban foglaltakat.

Miután webshopunkon leadta rendelését, felvesszük Önnel a kapcsolatot és megállapodásunk szerint vagy a számlát vagy a fizetendő összeg 50%-ról szóló díjbekérőt küldjük meg.

Kérjük vegye figyelembe, hogy webshopunkon leadott rendelését mindaddig nem tudjuk teljesíteni míg vagy a számlán, vagy a díjbekérőn szereplő összeg  számlánkra meg nem érkezett.

Miután az összeg megérkezett, amennyiben szükséges kiállításra kerül az előlegszámla, illetve egyúttal rendelésének feldolgozását is megkezdjük.

Amint beérkezett telephelyünkre LVT padlója, e-mailben értesítjük, és amennyiben szükséges megküldjük a maradék 50%-ról szóló végszámlát. Miután az összeg számlánkra beérkezett, megkezdjük a fent részletezett kiszállítást.

Minden további információért kérjük olvassa el az ÁSZF-ben foglaltakat.

Dokumentum helye