Kapcsolat

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal!

Oldalunk műfű nagykereskedelemre szakosodott kizárólag online műfű webáruház!

Áraink azért versenyképesek, mert nincs fizikai üzlet, alkalmazott, plusz rezsi költség, egyéb fix költségek!

Minimum rendelési mennyiség is van, ez 2 vagy 4 méter műfű szélessége, (amelyben kapható az adott típus) x a műfű tekercs hossza:  25/30/35 méter, tehát egy egész tekercs!

A webáruházban található BRUTTÓ (már tartalmazza az áfát!) árak, csak egész tekercses rendelésre vonatkoznak! Tehát tekercset nem bontunk,  akkor sem tudjuk megbontani, ha Önnek kicsivel kell több, mint az egész tekercs. 

Kérjük ennek szíves tudomásul vételét!

Amennyiben szeretne továbbra is versenyképes áron prémium minőségű kültéri műfüvet vásárolni, kisebb tételben, akkor látogassa meg társoldalunkat a Műfű Outlet Kft. hivatalos műfű webáruházát: mufuaruhaz.hu Műfű Áruház.

Az ott leadott rendelések esetén, felár ellenében tudunk tekercset is bontani. 

Amennyiben kérdése lenne, a műfű vásárlás előtt vagy a műfű helyes telepítése , lerakása miatt kérdezne tőlünk, esetleg szeretne mintát kérni  (kérjük írjon emailt: emufu.shop@gmail.com 4db-os MINTACSOMAG FELADÁSÁNAK DÍJA: 2.990Ft) valamely termékünkből, kérjük keressen minket.

Kérdésükkel kérjük inkább email-ben keressenek minket a telefonszám megadásával, ha szükséges vissza tudjuk hívni. A telefont kapacitás hiányában nem tudjuk mindig felvenni, telefonos ügyfélszolgálat:

Hétfőtől – Péntekig 9:00 – 18: 00 óra között

Szombaton: 9:00 – 14:00 óra között

Várjuk megkeresését!

Premium Lux 30mm belga műfű placc shop grassland műfű emufu.hu